Bio Strip milieuvriendelijke afbijt

Op voorraad
SKU
bio-strip
€ 20,25

Milieuvriendelijk en snelwerkend afbijtmiddel voor verf, lak, beits en boenwas. Volledig biologisch afbreekbaar, niet bijtend en pH neutraal. 

Inhoud: 1 liter
Rendement: ca. 4-8 m2 per liter, afhankelijk van soort coating

Tip: vergeet niet om een varkensharen spalter te bestellen om de Bio Strip aan te brengen en een plamuurmes of verfkrabber en/of staalwol om de zacht geworden lagen te verwijderen. En natuurlijk wat afdekfolie om je vloer te beschermen. 

Milieuvriendelijk en snelwerkend afbijtmiddel voor verf, lak, beits en boenwas. Volledig biologisch afbreekbaar, niet bijtend en pH neutraal waardoor het hout niet wordt aangetast. Oplosmiddelvrij, geen dampen en niet ontvlambaar, waardoor ventilatie niet nodig is. Niet irriterend, niet schadelijk voor de huid en ook geschikt voor mensen met astma of ademhalingsproblemen. Bio Strip druppelt niet en kan dus ook op verticale delen worden gebruikt. Tevens vindt er geen verdamping plaats waardoor het product langer kan inwerken.

Toepassing:
Terpentinegedragen- en oplosmiddelhoudende verf, watergedragen verf, olieverf, vernissen, beitsen, brandvertragende verf, boenwassen, plastic coatings, roestwerende verf, emulsieverf. Voor 2 componenten lakken is Bio Strip minder geschikt.

Ondergronden:
Alle houtsoorten, alle metalen, baksteen, marmer, natuursteen en beton, plastic, glasvezel en glas.

Gebruiksaanwijzing:
Breng een laag Abbondanza Bio Strip royaal aan met een spalter of beitskwast.

Doe na ongeveer 10 minuten tot 4 uur een schraaptestje met een plamuurmes of verfkrabber en controleer of de laag al loslaat. Als dit nog niet het geval is laat het product dan langer inwerken, tot maximaal 20 uur. Als de laag is uitgedroogd en de verf nog niet volledig verwijderd, breng dan een nieuwe laag Bio Strip aan, waardoor je de laag weer activeert.

Verwijder de zacht geworden lagen met een plamuurmes en/of verfkrabber. Restjes op moeilijk bereikbare plaatsen of in groeven e.d. kunnen met een harde borstel of een prop grove of middelfijne staalwol verwijderd worden.

De laatste restjes kun je met keukenpapier of oude lappen verwijderen. Desgewenst kun je het meubel tot slot afnemen met water of een sopje. Restanten hebben geen negatieve invloed op de nieuwe verf- of vernislagen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio Strip milieuvriendelijke afbijt