verniswas transparant, kleurloos

Verniswas Transparant Satin

Krijtverfkwast

Krijtverfkwast

Vintage Effect Wash Black

Met Vintage Effect krijtwash Concrete geef je nieuw hout, zoals steigerplanken, vuren en grenen, maar ook stenen potten, gips, beton, stucwerk e.d. in een mum van tijd een stoer en doorleefd effect.

Inhoud: 0,5 liter
Rendement: afhankelijk van de ondergrond ca. 6-8 m2

Login voor prijzen
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
vintage-effect black

Abbondanza Vintage Effect Wash is een milieuvriendelijke krijtwash op waterbasis. Met deze wash geef je nieuw hout, zoals steigerplanken, vurenhout, grenen, e.d. in een mum van tijd een stoer en doorleefd effect. Ideaal voor meubelen van steigerhout, houten wanden en lambriseringen, stenen potten, rieten manden, Lloyd loom stoelen, etc.

Toepassing: Vintage Effect Wash kan aangebracht worden op poreuze ondergronden zoals onbehandeld hout, steigerplanken, gips, steen, terracotta, ongelakt riet, etc. Op vette houtsoorten zoals teakhout zal de wash minder goed hechten.

Werkwijze: breng de wash in een volle laag aan met een platte kwast (spalter) in de richting van de houtnerf. Na het aanbrengen met een pluisvrije doek de overtollige wash uitvegen om de ondergrond (houtnerf of kleur) te laten doorkomen. 

Steigerhout effect: Je kunt met twee tinten werken om een authentieke oude steigerhout look te creëren.

Afwerken: De krijtwash is afneembaar, vergelijkbaar met een afwerking van krijtverf. Voor een meer vlekbestendige afwerking (tafelbladen e.d.) kun je het oppervlak afwerken met Abbondanza vernis of boenwas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vintage Effect Wash Black