Extra matte vernis

Abbondanza vernis extra mat

Abbondanza vernis zijdeglans

Abbondanza zijdeglans vernis is een watergedragen, niet vergelende vernis op basis van polyurethaanacrylaat met ingebouwde verharder. Voor het afwerken van geverfde meubels en accessoires evenals houten meubels, muren en vloeren e.d. binnen of buiten. Vernis zijdeglans is geurarm, slijtvast, elastisch en snel drogend.

Rendement: ca. 12-15 m2 per liter

Login voor prijzen
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
vernis zijdeglans

Een zijdeglans transparante, watergedragen vernis op basis van polyurethaanacrylaat met ingebouwde verharder.

Toepassing: voor het beschermen van een krijtverf- of glaceerlaag, hout, beton, steen, parket, linoleum, kurk, OBS platen, etc. binnen en buiten. Geschikt voor oppervlakken die normaal tot intensief worden belast. 

Werkwijze: aanbrengen met een synthetische kwast van goede kwaliteit of een viltroller. Aanbrengen in 2-3 lagen, afhankelijk van de ondergrond. Op vloeren minimaal 3 lagen. 

Let op: houd rekening met de kans op verkleuren van een verflaag als je werkt op bloedend hout zoals teak of eiken. Vernis kan namelijk kleurstoffen in bloedend hout evenals oude vlekken door vocht, nicotine, roet e.d. activeren. Een grondlaag schellak kan dit soort problemen voorkomen. Doe dan ook altijd eerst een test op een klein oppervlak!  

Droogtijden bij 20 C: stofdroog na 1 uur, tweede laag na ca. 6 uur, derde laag na ca. 12 uur.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abbondanza vernis zijdeglans