Abbondanza verfproducten

Maak kennis met de Abbondanza collectie

Abbondanza krijtverf

Krijtverf is een ambachtelijk geproduceerde, watergedragen, poedermatte krijtverf en al sinds 2010 een van de populairste merken voor het verven van meubels, muren, houtwerk en allerlei creatieve en decoratieve verfeffecten. Abbondanza krijtverf bevat extra krijt en hoogwaardige pigmenten en is daardoor van uitstekende kwaliteit en zuinig in gebruik. Desondanks is Abbondanza krijtverf heel bewust vriendelijk geprijsd. 

Abbondanza Soft Silk

Soft Silk lak is een hoogwaardige, watergedragen, krasvaste polyurethaan aflakverf voor binnen en buiten, met een subtiele zijdeglans. Soft Silk lak is zeer geschikt voor toepassing op deuren, kozijnen, ramen, lambriseringen, tafelbladen, kindermeubels en andere ondergronden waar een duurzame afwerking is vereist. En; afwerken of beschermen met was of vernis niet nodig. Dit maakt dat Soft Silk de perfecte aanvulling is op Abbondanza krijtverf. Soft Silk is in dezelfde tinten verkrijgbaar als de krijtverf.

Abbondanza All-in-One Paint

Dit is een slim verfsysteem op waterbasis, voor het primen, aflakken én afwerken van allerlei materialen en oppervlakken binnen en buiten. Het is een isolerende hechtprimer, aflak en topcoat in één pot! All-in-One is ideaal voor lastige ondergronden zoals bloedend hout, gladde en harde kunststoffen, tegels, staal, aluminium, zink, koper, etc.

Abbondanza Milk Paint

De prachtige Milk Paint verf is een volledig biologisch afbreekbare natuurverf op basis van melkeiwit (caseïne), kalk, klei en natuurlijke pigmenten. De vraag naar ecologische en natuurlijke verf wordt steeds groter. Wij zijn er dan ook trots op dat wij al jaren een dergelijk milieuvriendelijk product in ons assortiment hebben. Abbondanza is het eerste Nederlandse merk dat een eigen Milk Paint collectie heeft ontwikkeld. Met Milk Paint kun je fantastische effecten creëren, zoals de unieke 'chippy look', maar net zo goed een strakke supersterke afwerking, met name op hout.

Abbondanza High Gloss Metallic

High Gloss Metallic is een milieuvriendelijke watergedragen hoogglanzende PU metallic lak met een schitterende, luxueuze uitstraling. Ideaal voor een duurzame metallic look op muren, meubels, deuren, keukens en andere oppervlakken waar een sterke afwerking gewenst is. Momenteel in vier mooie tinten verkrijgbaar.

Abbondanza wax collectie

Abbondanza boenwas, antiekwas, kalkwas en de colourwax tinten behoren al sinds 2010 tot onze basiscollectie, onmisbaar bij het creëren van mooie effecten op krijtverf en voor het behandelen en afwerken van hout. Alle Abbondanza wassen zijn vervaardigd naar authentiek recept op basis van zuivere bijenwas, carnaubawas, terpentijnolie en pigmenten.

Primers, Bio Strip en vernissen

Primers  en andere voorbehandelproducten zijn uiteraard niet weg te denken. Zoals onze bekekende Bio Strip milieuvriendelijke afbijt, de Schellak tegen bloedend hout en vernissen voor het vlekbestendig en krasvast afwerken van je schilderwerk.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat