Abbondanza Story

Over Abbondanza Paint

Abbondanza Paint is een Nederlands bedrijf, in 2010 opgericht door Febe en Mirjam Boxem Steenbeeke. 

De Abbondanza collectie is ontstaan uit passie voor verf en verftechnieken. Al in de jaren ’90 is Mirjam Steenbeeke begonnen met het volgen van cursussen en een opleiding decoratieve schildertechnieken bij een meesterschilder. Later is Mirjam ook workshops verftechnieken gaan geven, wat uiteindelijk resulteerde in het boek Decoratieve Verftechnieken Antiekeffecten, dat in 2008 is uitgegeven.

Naar aanleiding van dit boek ontstond er veel vraag naar de benodigde producten, die destijds nog maar mondjesmaat verkrijgbaar waren. Daarom zijn wij in 2008 gestart met een website en webwinkel onder de naam 'Decoratieve Verftechnieken' en werden wij de pioniers op het gebied van de online verkoop van krijtverf, boenwas en andere decoratieve verfproducten. Onze site en de webwinkel bestaan nog steeds en is door de jaren heen enorm gegroeid. De naam is inmiddels verkort naar verftechnieken.nl

Mirjam Steenbeeke Abbondanza VerftechniekenMirjam Steenbeeke Abbondanza Verftechnieken

In 2010 zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen krijtverf, waarvan de eerste blikken in mei 2010 over de toonbank gingen. Sindsdien is het Abbondanza assortiment flink uitgebreid met meerdere verfsoorten, maar ook met boenwas, colourwax, metallic verf, verniswas en heel veel decoratieve effectproducten zoals roest- en betonlook, glaze, craqueleerproducten, pigmenten, effectpoeders en nog veel meer. We zijn er super trots op dat Abbondanza tot op de dag van vandaag een populair en vertrouwd merk is in Nederland, België en inmiddels ook in Duitsland.

We werken als Abbondanza en Verftechnieken.nl regelmatig mee aan reportages in tijdschriften en de bekende woonbladen. Zoals hebben we samen met Ariadne de reeks 'Brocante Verftechnieken' mogen maken. Maar in ook andere bladen en op TV heb je ons kunnen zien.

Abbondanza op Social Media

Kom ons gezellig volgen op Facebook
Check onze feed op Instagram
Abonneer je op ons YouTube kanaal

 

We wensen je veel verfplezier! 

namens het Abbondanza Team,
Febe en Mirjam Boxem Steenbeeke

WhatsApp Chat WhatsApp Chat