Abbondanza Story

Over Abbondanza

Abbondanza Paint is een Nederlands bedrijf, opgericht door Febe en Mirjam Boxem Steenbeeke. 

De Abbondanza collectie is ontstaan uit passie voor verf en verftechnieken. Al in de jaren ’90 is Mirjam begonnen met het volgen van cursussen en een opleiding decoratieve schildertechnieken bij een meesterschilder. Later is zij ook workshops verftechnieken gaan geven, wat uiteindelijk resulteerde in het boek 'Decoratieve Verftechnieken Antiekeffecten', dat in 2008 is uitgegeven.

Naar aanleiding van dit boek ontstond er veel vraag naar de benodigde producten, die destijds nog maar mondjesmaat verkrijgbaar waren. Daarom zijn wij in 2008 gestart met een online winkel en werden wij de pioniers op het gebied van de online verkoop van krijtverf, boenwas en andere decoratieve verfproducten. Ons online verkooppunt voor consumenten bestaat nog steeds en is bij veel verfliefhebbers bekend onder de naam verftechnieken.nl

Vrij snel na de start in 2008 zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen krijtverf, waarvan de eerste blikken in mei 2010 over de toonbank gingen. Sindsdien is het Abbondanza assortiment stap voor stap uitgebreid en zijn we er super trots op dat we inmiddels ons 11-jarig jubileum hebben mogen vieren.

Abbondanza in de media

We werken als Abbondanza en Verftechnieken.nl regelmatig mee aan reportages in tijdschriften en de bekende woonbladen. Zoals hebben we samen met Ariadne de reeks 'Brocante Verftechnieken' mogen maken. Maar in ook andere bladen en op TV heb je ons kunnen zien.

Abbondanza op social media

Kom ons gezellig volgen op Facebook
Check onze feed op Instagram
Abonneer je op ons YouTube kanaal

We wensen je veel verfplezier! 

namens het Abbondanza Team,
Febe en Mirjam Boxem Steenbeeke