Abbondanza Krijtverf

De perfecte matte afwerking voor muren, meubels en accessoires

Abbondanza krijtverf: betaalbare topkwaliteit!

Abbondanza krijtverf is een ambachtelijk geproduceerde, watergedragen, poedermatte krijtverf en al jarenlang een van de populairste merken voor het verven van meubels, muren, houtwerk en allerlei creatieve en decoratieve verfeffecten.

Abbondanza Paint

Abbondanza krijtverf bevat extra krijt en hoogwaardige pigmenten en is daardoor van uitstekende kwaliteit en zuinig in gebruik. Desondanks is Abbondanza krijtverf heel bewust vriendelijk geprijsd. We zijn er trots op dat wij al sinds 2010 bewijzen dat topkwaliteit niet overdreven duur hoeft te zijn!

Krijtverf meubels Abbondanza

Abbondanza krijtverf kleuren

De Abbondanza verfcollectie bestaat uit bijna 200 prachtige tinten! Dus wat jouw stijl ook is en welke trend zich ook voordoet, bij Abbondanza vind je altijd een kleur die helemaal bij jou en jouw woonsmaak past!

Krijtverf Abbondanza blauw-tinten

Twijfel je over de beste kleur? Zeker als je je muren gaat verven is dat best spannend. Zaken als lichtinval en de kleuren van vloerbedekking, meubels en gordijnen hebben allemaal invloed op het uiteindelijke effect. 

Bestel in dat geval zo'n handige Abbondanza kleurtester. Hiermee kun je de kleur op de muur of op een groot stuk karton uitproberen.

 

Krijtverf testpotjes-testverpakking

Alle kleuren zijn overigens in zowel krijtverf als Soft Silk lak verkrijgbaar, zodat je je wanden, meubels, houtwerk en accessoires volledig op elkaar kunt afstemmen.

Krijtverf Abbondanza groen en naturel

Krijtverf eigenschappen

Abbondanza krijtverf bevat zoals gezegd een hoger gehalte aan pigmenten dan andere verfsoorten. Het resultaat is een prachtig fluweelzacht mat effect, intense kleuren en dekkend resultaat. De krijtverf is ademend, poreus en vochtregulerend, wat een positief effect heeft op het woonklimaat. Dit alles maakt Abbondanza krijtverf heel geschikt voor het gebruik op muren, maar ook voor decoratieve verftechnieken zoals het doorschuren van verflagen en effecten met antiekwas, kalkwas of kleurwas.Krijtverf afwerken en patineren met wax

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat