Kies je kleur

Kies je kleur

Kies de juiste kleur

Omdat een beeldschermkleur op ieder apparaat anders wordt weergegeven, adviseren we dringend om vooraf een kleurstaal of testpotje te bestellen.

De kleurstalen en kleurkaarten zijn handgeschilderd met Abbondanza krijtverf en dus 100% kleurecht. Ook de testpotjes worden afgevuld met krijtverf en zijn niet in Soft Silk of All-in-One variant verkrijgbaar. Het kleurrecept van de verschillende verfsoorten is hetzelfde, het enige verschil is dat Soft Silk en All-in-One een klein beetje glanzender zijn en wat meer licht weerkaatsten, waardoor een kleur iets lichter of helderder kan ogen. 

Hoe bestel je een testpotje?

Ga naar de gewenste kleur Krijtverf en kies daar bij de optie 'Inhoud' voor het testpotje van 50 ml.

Kortingscode:

Bij je bestelling van een kleurkaart, kleurstaal of testpotje ontvang je een kortingsbon voor 10% korting op Abbondanza Krijtverf, Soft Silk of All-in-One.

Verzendinformatie:

Wij verzenden kleurstalen en kleurkaarten als brievenbuspost, in een envelop. De PostNL track & trace link en opties zoals bezorgen op een PostNL locatie zijn in dat geval niet van toepassing. Testpotjes worden (afhankelijk van het aantal) als brievenbuspakje of pakket verstuurd.

 1. Kleurkaart White, Neutral, Grey & Black
  Kleurkaart White, Neutral, Grey & Black
  Waardering:
  85%
  € 17,95
 2. Abbondanza Slate
  035 Slate-kleurstaal
  Waardering:
  95%
  € 0,95
 3. 073 Roman Ochre-kleurstaal
  073 Roman Ochre-kleurstaal
  Waardering:
  95%
  € 0,95
 4. Abbondanza Mauve
  650 Mauve-kleurstaal
  Waardering:
  95%
  € 0,95
WhatsApp Chat WhatsApp Chat