Verfproducten

Kies de beste verf voor jouw project

Alle Abbondanza verfproducten zijn ambachtelijk geproduceerd, milieuvriendelijk en op waterbasis. Zowel de krijtverf als de Soft Silk lak zijn intens gekleurd met hoogwaardige pigmenten. De Abbondanza collectie is verkrijgbaar in ruim 190 prachtige kleuren. 

Abbondanza krijtverf is ideaal voor het schilderen van je muren, voor een mat en authentiek effect op meubels en de beste keuze voor decoratieve technieken zoals doorschuren, patineren, colourwash effecten, etc. 

Abbondanza Soft Silk is een watergedragen half matte PU lak voor binnen en buiten met een ingebouwde verharder, waardoor afwerken niet nodig is. Heel geschikt voor projecten waarbij een duurzame en vlekbestendige afwerking gewenst is, zoals deuren, kozijnen, radiatoren of keukens.  

Abbondanza All-in-One is ons nieuwe slimme verfsysteem voor primen én aflakken binnen en buiten. Ideaal voor lastige ondergronden zoals hard kunststof, tegels, metaal, etc.


Tip: bestel een kleurstaal

We doen ons best om kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. Maar door individuele beeldscherminstellingen zullen kleuren op iedere PC of smartphone weer anders overkomen. We adviseren je dan ook om vooraf een kleurstaal of testpotje te bestellen. Bij een kleurkaart, staal of testpotje ontvang je een bon voor 10% korting op de verf. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat