Abbondanza Effectproducten

Abbondanza Effectproducten

Producten voor decoratieve verftechnieken

In het Abbondanza assortiment vind je diverse producten voor decoratieve toepassingen en verf effecten, zoals roest, beton, whitewash, greywash, metallic, patineren, craqueleren, etc.

Rusty Effect roestlook

Met Abbondanza Rusty Effect verf en Antiquing Powder Dusty Rust kun je je woonaccessoires heel gemakkelijk een stoer industrieel roest effect geven. Ideaal voor een stoer accent op meubels, vazen, potten, lijsten, lampen, etc.

Abbondanza Rusty Effect verf

Antiquing Powder

Abbondanza Antiquing Powder is een 100% natuurlijk poeder om snel en gemakkelijk een dof en gepatineerd effect te creëren op meubels en accessoires. Verkrijgbaar in diverse tinten: het roestkleurige Dusty Rust, Dusty Grey en Dusty White. Antiquing Powder wordt aangebracht op een basis van Abbondanza boenwas of extra matte vernis terwijl dit nog niet helemaal droog is. Het poeder droogt en hardt uit tegelijk met de was- of vernislaag.

Abbondanza Antiquing Powders Grey & White

Abbondanza Antiquing Powder

Antiquing Glaze

Antiquing Glaze is een traagdrogend glaceermedium voor het creëren van een authentiek patina op meubels, muren en accessoires. De glaze kan ook worden gebruikt om de barstjes te accentueren in een gecraqueleerde verflaag. Antiquing glaze droogt op tot een duurzame en waterbestendige afwerking.

Abbondanza Antiquing Glaze Brown & Black

Vintage Effect Wash

Abbondanza Vintage Effect Wash is een milieuvriendelijke krijtwash op waterbasis. Met deze wash geef je nieuw hout, zoals steigerhout, planken, vurenhout, grenen, e.d. in een mum van tijd een stoer vergrijsd effect of een whitewash. De wash is verkrijgbaar in verschillende tinten. De kleuren kunnen ook gecombineerd worden door in twee lagen te werken, ideaal voor een stoere steigerhout look. De Vintage Wash kan ook gebruikt worden als greywsh effect over een dekkende laag Abbondanza krijtverf.

Greywash effect Abbondanza

Craqueleerproducten

Met Abbondanza Vintage Crackle creeer je het effect van een enigszins gebladderde verflaag met onregelmatige barsten. De Abbondanza Craquelure set is geschikt voor het effect van kleine hoekige barstjes zoals op oude schilderijen.

Abbondanza Vintage Crackle

Metallic Paint

Abbondanza Metallic Paint is een sprankelende metallic verf op waterbasis, voor meubels, muren of accessoires. Metallic paint kan op bijna ieder oppervlak worden aangebracht, zoals hout, gips, steen, papier, styropor, leer, karton of bestaande verflagen zoals krijtverf. De verf is in verschillende metallic tinten en in een parelmoer variant verkrijgbaar.

Abbondanza Metallic Paint