Abbondanza en duurzaamheid

Ambachtelijk productieproces

Abbondanza verf wordt op kleine schaal ambachtelijk geproduceerd, waarbij aspecten als duurzaamheid en ecologisch verantwoord ondernemen een belangrijke rol spelen. De grondstoffen en pigmenten worden zorgvuldig geselecteerd op aspecten als natuurlijke oorsprong, herbruikbaarheid en milieuvriendelijkheid. Voor wat betreft de verpakkingen is gekozen voor metaal dat beter recyclebaar is. 

Europese richtlijnen

Uiteraard voldoet Abbondanza verf op alle fronten aan de Europese richtlijnen met betrekking tot de hoeveelheid toegestane organische oplosmiddelen (het zogenaamde VOS of VOC gehalte).

Alle Abbondanza verfproducten zijn op waterbasis en worden geproduceerd met het laagst mogelijke VOS gehalte. In tegenstelling tot terpentinegedragen verfsoorten drogen watergedragen verfsoorten snel en zijn ze relatief geurarm.

Voor jou als gebruiker en voor ons als leverancier speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. We realiseren ons allemaal dat we alles in het werk moeten stellen om op een verantwoorde wijze te consumeren en te ondernemen. In het gehele productieproces streven wij continu naar de perfecte balans tussen kwaliteit en duurzaamheid.

Milk Paint natuurverf

Hoewel alle onze kant en klare verven zo weinig mogelijk toevoegingen bevatten, kunnen ze niet zonder de toevoeging van bepaalde conserveermiddelen en hulpstoffen. Wil je het liefst werken met een 100% biologisch afbreekbare verf zonder één enkele hulpstof of andere toevoeging? Kies dan voor Abbondanza Milk Paint natuurverf. Deze verf is volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen toevoegingen omdat het in poedervorm wordt geleverd. Je maakt zelf de benodigde hoeveelheid aan met water.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat