Milk Paint French Grey

Op voorraad
SKU
Abbondanza Milk Paint French Grey
Waardering:
100% of 100
€ 24,95

Abbondanza Milk Paint is een authentieke natuurverf op basis van melkeiwit, kalk, klei en natuurlijke pigmenten. Geschikt voor muren, meubels, houtwerk, woonaccessoires, kinderspeelgoed, etc.

Abbondanza Milk Paint bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen oplosmiddelen, conserveermiddelen of andere hulpstoffen. Milk Paint is dan ook 100% biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk, geurarm en kindvriendelijk. Dankzij deze eigenschappen is Milk Paint ook geschikt voor personen die allergisch zijn voor conserveermiddelen in verf.

Het gebruik van Milk Paint
Milk Paint wordt geleverd in poedervorm. Het enige wat je hoeft te doen is 1 deel poeder te mengen met ongeveer 1 deel water. Voor een colourwash, dus een enigszins doorschijnend effect, kun je wat meer water toevoegen. Het rendement is afhankelijk van de ondergrond. Een verpakking van 250 gram is gemiddeld voldoende voor ca. 5-7 m2.

Ondergrond
Milk Paint is geschikt voor poreuze ondergronden zoals ongelakt hout, steen, beton, gips, e.d. Op niet poreuze ondergronden zoals gelakte of geverfde oppervlakken, meubels die met was of olie zijn bewerkt, glas, metaal, keramiek e.d. kan de Milk Paint gaan bladderen (het zogenaamde 'chippy effect'). 

Afwerken
Voor een vlekbestendige afwerking kan Milk Paint worden afgewerkt met Abbondanza boenwas of vernis.

Houdbaarheid
Doordat Milk Paint in poedervorm wordt geleverd is het vrijwel onbeperkt houdbaar. Eenmaal gemengd met water gebruik je de verf bij voorkeur diezelfde dag. Er zitten immers geen conserveermiddelen en andere toevoegingen in. Maak dus niet meer verf dan je op een dag nodig hebt, je kunt later zonder problemen wat verf bijmaken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Milk Paint French Grey
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat