Verniswas Transparant

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
ABBVW-Transparant
Waardering:
99 % of 100
As low as € 4,95

Abbondanza Verniswas is een uniek afwerkproduct met de praktische voordelen van vernis en de authentieke uitstraling van een waslaag.

Transparante verniswas kan worden gebruikt als kleurloze afwerk- en beschermlaag en je kunt het gebruiken om gekleurde verniswas iets transparanter te maken. Abbondanza verniswas is geschikt voor projecten binnen en buiten.

Tip: wil je je eigen verniswas kleuren maken? Dan kun je transparante verniswas mengen met onze pigmenten.    

Rendement: afhankelijk van de toepassing 8-10 m2 per liter
Klik hier voor uitgebreide productinformatie

 

Toepassing: verniswas is geschikt voor houten meubels, met krijtverf afgewerkte meubels en accessoires, speelgoed, trappen, vloeren, keukenkasten, buitenmeubelen, etc.

Werkwijze
Breng de verniswas in aan met een kwast in de richting van de houtnerf en laat drogen. Desgewenst een 2e laag aanbrengen.

Toepassing: Abbondanza verniswas is geschikt voor het afwerken van houten meubelen en accessoires, keukenkasten, speelgoed, trappen, vloeren, buitenmeubelen, terrassen, schuttingen, kozijnen, deuren, etc. Tevens te gebruiken als patineerlaag over krijtverf.

Eigenschappen: Geschikt voor verwerking binnen en buiten, makkelijk aan te brengen, geurarm, op waterbasis, sneldrogend, niet filmvormend, voedend voor het hout, kan desgewenst worden afgewerkt met Abbondanza vernis. Vorstvrij bewaren ca. 1 jaar. VOS max: 130 gr/L.

Voorbereiding: Eerder behandeld hout kaal maken door te schuren (P120) of met Abbondanza Bio Strip. Nieuw hout opschuren met korrel P240. Voor gebruik goed roeren. 

Droogtijden bij 20 °C: stofdroog na 30 minuten, overschilderbaar na 4 uur. 

Werkwijze: Royaal aanbrengen met een kwast, in de richting van de houtnerf en laten drogen. Na droging gezwollen houtvezels glad schuren met fijn schuurpapier (P240), stofvrij maken en nog een of twee lagen aanbrengen.

Afwerken: Je hoeft verniswas bij normaal gebruik en voldoende laagdikte niet verder af te werken. Voor trappen en vloeren kan Abbondanza vernis worden aangebracht voor een extra slijtvaste afwerking.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verniswas Transparant
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat