Acrylpigment Zwart

Op voorraad
SKU
Acrylpigment Zwart
Waardering:
90% of 100
€ 8,95

Dit sterk geconcentreerde, vloeibare acrylpigment kan worden gebruikt voor het kleuren of bijkleuren van alle producten op waterbasis, zoals: transparante verniswas, Patino glaze, acrylmedium, Art medium,  vernis, verf, stucco, cement, plamuur en vulmiddelen, kleurloze beits, gesso, modeling paste, gritty paste, gips, en zelfs tegelvoegen.

Rendement is afhankelijk van de toepassing. Lees meer over dit product

Hoe gebruik je acrylpigment:

In principe gebruik je pigmenten uitsluitend om kleurloze, transparante producten aan te kleuren, zoals glaceermedium, vernis, art medium, etc. Dit zijn dus producten die nog geen pigment bevatten. Hier kun je maximaal 10% acrylpigment aan toevoegen. Onze ervaring is dat een flacon van 50 gram vaak voldoende is voor een liter transparante verniswas, vernis of glaze.

Wil je pigment gebruiken om kant en klare, reeds op kleur gebrachte krijtverf, acrylverf, of latex bij te kleuren? Houd er dan rekening mee dat een witte of reeds gekleurde verf nooit exact de kleur van het pigment zal krijgen. Dit in verband met de reeds aanwezige pigmenten die de kleur mede beïnvloeden. Als het gaat om witte verf (of gesso, stucco, etc.) dan zal het witte pigment ervoor zorgen dat het eerder een pasteltint wordt dan een felle kleur. 

Kleuren mengen en testen

We adviseren om eerst testjes te doen met kleine hoeveelheden. Noteer de hoeveelheden c.q. de verhoudingen, breng dan je kleurmengsel aan op een testvlak, laat het product drogen en beoordeel dan de kleur. Ga je grote oppervlakken behandelen? Maak dan direct voldoende product aan voor je hele project.

Meer informatie
PIGMENTSOORTAcrylpigment
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acrylpigment Zwart
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat