All-in-One Ralkleuren

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
ABBALL-Ral
As low as € 28,95

Let op; een Ralkleur wordt speciaal voor u gemaakt en valt derhalve niet onder onze retourregeling. Wij maken uitsluitend kleuren uit de standaard Ral Classic kleurenwaaier.

Abbondanza All-in-One Paint is een slim verfsysteem op waterbasis, voor het primen, aflakken én afwerken van lastige ondergronden, zoals gladde tegels, harde kunststoffen, metaal, etc. All-in-One Paint & Primer is geschikt voor de meest uiteenlopende materialen en oppervlakken, binnen en buiten. Het is een isolerende hechtprimer, kunststofprimer, roestwerende primer, aflak verf en topcoat in één pot!  Lees meer

Abbondanza Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen halfmatte lak voor binnen en buiten met een ingebouwde verharder. Deze lak bevat polyurethaan acrylaat, waardoor verflaag krasvast en vlekbestendig is en niet hoeft te worden afgewerkt.

Kleur: De weergegeven kleur is ter indicatie en zal op alle beeldschermen en/of smartphones weer anders overkomen. We adviseren dan ook dringend om vooraf een kleurkaart of een testpotje te bestellen. Dat kan op de pagina 'Kies je Kleur'. 

Rendement: ca. 10-12 m2 per liter per laag. Op ruwere oppervlakken met structuur is het rendement ongeveer 8-9 m2 per liter per laag.

Toepassing: Soft Silk lak kan worden aangebracht op hout, oude acryl- of alkyd verflagen, metaal en gangbare plaatmaterialen zoals Mdf. Ideaal voor deuren en kozijnen, keukens, kindermeubeltjes, tegels, radiatoren, buitenschilderwerk, etc.

Voorbehandelen: Bloedend hout primen met Abbondanza Schellak. Mdf, plaatmateriaal, harde kunststoffen, tegels en andere gladde ondergronden gronden met Abbondanza Multiprimer of All-in-One. 

Aanbrengen: Gebruik een synthetische kwast of een lakrollertje voor watergedragen verf voor een mooi glad resultaat. 

Meer informatie
Kies je kleur 431- TR Moody Midnight
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:All-in-One Ralkleuren
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat