Collall Houtlijm

Op voorraad
SKU
Houtlijm-Collall-100ml
€ 4,95

Collall sneldrogende houtlijm voor het verlijmen van karton, hout, multiplex, laminaten, etc. De lijm droogt transparant op. Inhoud: 100 ml.
Meer informatie

Collall Houtlijm is een sneldrogende, waterbestendige lijm op basis van Polyvinylacetaat. De lijm is wit van kleur maar droogt transparant op. Geschikt voor het lijmen van hout, karton, multiplex en laminaten. Binnen- en op beschermde plaatsen buitenshuis.

Oplosmiddel: Water

Hoofdbestanddeel: Polyvinylacetaat

Lijmverbruik: Afhankelijk van de zuiging van de te verlijmen materialen circa 100 – 150 gram per m2, éénzijdig aangebracht.

Verwerking: De lijmvlakken moeten droog zijn en vrij van verontreiniging. Voor grote oppervlakken is het van belang dat beide zijden gelijkmatig zijn ingesmeerd met lijm. De lijm kan één of tweezijdig worden aangebracht. Eenvoudig te verwerken met kwast of spatel. Even laten drogen en daarna de beide lijmvlakken stevig op elkaar drukken. Eventueel kan de lijm met water verdund worden, dit heeft wel invloed op de droogtijd. De optimale sterkte en waterbestendigheid wordt na enkele dagen bereikt.

Allergenen: CMIT/MIT

Geschikt voor: Kinderen vanaf 6 jaar 

Reiniging: Wanneer de lijm nog nat is kan het gereedschap worden gereinigd met water. Indien gewenst kan een synthetisch wasmiddel kan aan het water worden toegevoegd. Sporen van de lijm die zijn opgedroogd zouden moeten worden gedrenkt in warm water en daarna verwijderen met een borstel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Collall Houtlijm
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat