Expanding Mousse Tuscan Gold

Op voorraad
SKU
expanding-mousse-tuscan-gold
Special Price € 7,95 Regular Price € 9,95

Nuvo Expanding Mousse is een glanzende intens gepigmenteerde metallic pasta die kan uitzetten door hitte. Je kunt met kwast, spons of paletmes prachtige metallic accenten aanbrengen ter decoratie, of de pasta aanbrengen door een stencil. Inhoud ca. 65 gram
Meer informatie

Wat kun je doen met Nuvo Expanding Mousse?
Je kunt prachtige metallic accenten aanbrengen in een dunne laag met een kwast of sponsje, of je gebruikt een paletmes om de mousse in een dikkere laag aan te brengen door een stencil.

Je kunt de mousse met of zonder hitte gebruiken. Na het aanbrengen, zonder verhitting heeft de pasta een gladde schitterende metallic uitstraling. Door de mouse met een hittetool, of föhn te verwarmen, zet de mousse uit waarna het gaat bubbelen met als gevolg een dikkere textuur.

Eigenschappen Expanding Mousse: 

De mousse kan met een kwast, sponsje of paletmes worden aangebracht op allerlei ondergronden, waaronder papier, karton, hout, metaal, glas, keramiek, steen, acetaat, textiel, etc.

Door toevoeging van hitte gaat de mousse bubbelen en uitzetten, waardoor je reliëf en textuur kunt creëren.

Je kunt hitte toevoegen op ieder gewenst moment, zelfs nog dagen nadat je de mouse hebt aangebracht.

De mousse is op waterbasis en kan desgewenst met water worden verdund met of met andere watergedragen producten (medium, gel, verf, inkt e.d.) worden gemengd.

Je kunt extra micapoeder of pigmenten aan de mousse toevoegen, of direct na het aanbrengen (vóór het verhitten) in de nog natte laag strooien.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Expanding Mousse Tuscan Gold
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat