Lak Soft Silk 360 Petrol

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
ABBSS-TR 360 Petrol
As low as € 26,95

Abbondanza Lak Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen lak voor binnen en buiten met een ingebouwde verharder. Afwerken is dus niet nodig! Lak Soft Silk heeft een zachte zijdeglans en is vlekbestendig en krasvast. Perfect voor deuren en kozijnen, keukens, tegels, radiatoren, etc. Lak Soft Silk is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als Abbondanza krijtverf, zodat je alles in huis perfect op elkaar kunt afstemmen. Lees meer

Abbondanza Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen halfmatte lak voor binnen en buiten met een ingebouwde verharder. Deze lak bevat polyurethaan acrylaat, waardoor verflaag krasvast en vlekbestendig is en niet hoeft te worden afgewerkt.

Kleur: De weergegeven kleur is ter indicatie en zal op alle beeldschermen en/of smartphones weer anders overkomen. We adviseren dan ook dringend om vooraf een kleurkaart of een testpotje te bestellen. Dat kan op de pagina 'Kies je Kleur'. 

Rendement: ca. 10-12 m2 per liter per laag. Op ruwere oppervlakken met structuur is het rendement ongeveer 8-9 m2 per liter per laag.

Toepassing: Soft Silk lak kan worden aangebracht op hout, oude acryl- of alkyd verflagen, metaal en gangbare plaatmaterialen zoals Mdf. Ideaal voor deuren en kozijnen, keukens, kindermeubeltjes, tegels, radiatoren, buitenschilderwerk, etc.

Voorbehandelen: Bloedend hout primen met Abbondanza Schellak. Mdf, plaatmateriaal, harde kunststoffen, tegels en andere gladde ondergronden gronden met Abbondanza Multiprimer of All-in-One. 

Aanbrengen: Gebruik een synthetische kwast of een lakrollertje voor watergedragen verf voor een mooi glad resultaat. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lak Soft Silk 360 Petrol
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat