Messing draadborstel zware kwaliteit

Op voorraad
SKU
messing borstel
Waardering:
98% of 100
€ 6,95

Messing borstel van extra zware kwaliteit, met driedubbele rijen messing draad, waardoor je grotere oppervlakken kunt behandelen en sneller kunt werken. 

Een messing draadborstel is ideaal voor het uitborstelen van de nerven van eikenhout, om nieuw hout een ouder aanzien te geven, om vuil en vlekken te verwijderen van gevoelige oppervlakken, verweerde vintage effecten te creëren en om oude verf- of waslagen te verwijderen in combinatie met onze Bio Strip. Lees meer

Deze borstel met messing draad is ideaal voor het uitborstelen van de zachte nerven van eikenhout of om nieuw hout een ouder aanzien te geven. De messing borstel vlekt niet en veroorzaakt geen zwarte vlekken op eikenhout zoals met een ijzeren staalborstel kan gebeuren. De messing borstel is ook zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil, roest e.d. op gevoelige oppervlakken. 

Waarom eikenhout borstelen voordat je kalkwas aanbrengt?
Door het uitborstelen van de nerven worden de zachte houtvezels verwijderd, om ruimte te maken voor de was. Op deze manier wordt de prachtige nerfstructuur van eikenhout extra benadrukt.

Gewone staalborstels zijn voor het uitborstelen van de nerven vaak te hard en kunnen krassen en/of vlekken veroorzaken. Let op: borstel altijd in de richting van de houtnerf.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Messing draadborstel zware kwaliteit
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat