StazOn Inkpad Fuchsia Pink

Op voorraad
SKU
inkpad fuchsia pink
€ 8,95

StazOn Inkpad Fuchsia Pink, stempelkussen 8 x 5 cm

Permanente, watervaste en sneldrogende inkt. Ideaal voor het aanbrengen van stempels, zoals decor stamps, op accessoires en meubels, muren, wandborden, lampenkappen, kussens, bullet journals en allerlei andere mixed media projecten. Lees meer...

StazOn inkt is ideaal voor het aanbrengen van stempels, zoals decor stamps, op accessoires en meubels, muren, wandborden, lampenkappen, kussens, bullet journals en allerlei andere mixed media projecten.

Deze inkt is permanent en hecht op papier, metaal, plastic, acryl, glanzend papier, folie, leer, glas, keramiek en bijna alle poreuze ondergronden, inclusief accessoires en meubels die zijn behandeld met krijtverf. Zodra de inkt droog is, is het waterbestendig.

StazOn is een sneldrogende inkt op basis van oplosmiddelen, die vrijwel direct droog is op een poreuze ondergrond zoals krijtverf, papier, stof en karton. Op minder poreuze ondergronden, zoals plastic, glanzende oppervlakken e.d. kan het enkele minuten duren. De inkt is volledig waterbestendig. Tevens is de inkt zuurvrij en vervaagt niet tot nauwelijks onder invloed van zonlicht.

Afmeting: 6,7 x 10 x 1,8 cm

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:StazOn Inkpad Fuchsia Pink
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat