Stencil 1001 Nights Trellis

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
stencil 1001 Nights Trellis
As low as € 6,95

Stencil 1001 Nights Trellis, een decoratief stencil waarmee je snel en gemakkelijk een mooi repeterend patroon kunt aanbrengen op meubeltjes, muren en accessoires. Hou jij van een sfeervol etnisch, eclectisch of bohemian interieur? Dan is dit stencil zeker iets voor jou!

Formaten
Stencil A5 148,5 x 210 mm. Los element: 67 x 69 mm
Stencil A4 210 x 297 mm.  Los element: 94 x 97 mm

Let op: dit is een patroonstencil, dat wil zeggen dat je het patroon kunt herhalen door het stencil overlappend aan te brengen. Je kunt het patroon dus zo groot of klein aanbrengen als je wilt, op meubels en accessoires van ieder gewenst formaat. 

Vergeet niet om een stencilkwast of de mini rollerset mee te bestellen. Voor het tijdelijk vastzetten van het stencil adviseren we repositioneerbare lijmspray of low tack schilderstape

Met een patroonstencil kun je een decoratief repeterend dessin aanbrengen op meubels en accessoires. Je kunt het patroon overlappend aanbrengen zodat je er ook grote oppervlakken mee kunt decoreren. 

Dit stencil is gemaakt van mylar; een sterk en flexibel kunststof materiaal. Daardoor is het sjabloon steeds opnieuw te gebruiken, geschikt voor allerlei soorten verf, goed bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stencil 1001 Nights Trellis
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat