Stencil Tiles & Mandala

Op voorraad
SKU
stencil-tiles-mandala
€ 35,95

Tiles & Mandala is een gaaf extra groot en uniek stencil. Het is een combinatie van een tegelpaneel met tegeltjes in verschillende patronen en een mandala motief. Heel mooi om een vintage en verweerde look te creëren. 

Dit stencil is ideaal voor een decoratieve afwerking op muren, meubels, kastjes, paneeldeurtjes, en heel gaaf voor allerlei creatieve DIY projecten en mixed media. 

Vergeet niet om een stencilkwast of de mini rollerset mee te bestellen. Voor het tijdelijk vastzetten van het stencil adviseren we repositioneerbare lijmspray of low tack schilderstape

Formaat:
Stencilformaat 500x660 mm, afmeting van de tegeltjes 150x150 mm

Stencil Tiles & Mandala voor het creëren van een vintage effect op muren, vloeren, meubels en in andere DIY projecten.

Met dit stencil kun je alle kanten op. Gebruik de hele afbeelding voor een tegelpaneel, of gebruik een deel van het stencil door de rest af te plakken. Maar je kunt er ook een repeterend patroon van maken, door het stencil een slag te draaien en naast de eerst aangebrachte afbeelding te leggen, wordt de halve mandala een hele mandala. 

Dit stencil is gemaakt van mylar; een sterk en flexibel kunststof materiaal. Daardoor is het sjabloon steeds opnieuw te gebruiken, geschikt voor allerlei soorten verf, goed bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stencil Tiles & Mandala
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat