Abbondanza Stucco

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
stucco
Waardering:
100 % of 100
As low as € 12,95

Abbondanza stucco is een milieuvriendelijke kalkpleister voor decoratieve effecten en structuur. Ideaal om stencils in reliëf te creëren en structuur effecten aan te brengen op panelen, muren, kalkdoeken, jute, canvas, etc.

Abbondanza stucco bestaat uit natuurlijke grondstoffen zoals kalk, klei en fijn marmermeel zonder toegevoegde pigmenten. Stucco bevat géén oplosmiddelen, conserveermiddelen of andere hulpstoffen.

Mengen
Je maakt het poeder aan met water om er een stucpasta van te maken. Op 500 gram stuccopoeder gebruik je ca. 200-250 ml water al naar gelang de dikte die je prettig vindt. 

Ondergronden
Bestaand pleisterwerk, cement, beton, krijtverf, gipsplaat en andere poreuze materialen binnenshuis. 

Kleuren
Abbondanza stucco is van nature wit omdat het puur marmermeel bevat, maar kan naar wens worden gekleurd met maximaal 10% pigment (dus maximaal 50 gram pigment op 500 gram poeder). 

Stucco aanbrengen:
Het gereedschap dat je gaat gebruiken is afhankelijk van de grootte van jouw project en de techniek die je gaat toepassen. Je kunt stucco aanbrengen met een plakspaan, plamuurrubber, pleistermes of plamuurmes. 

Rendement
Het verbruik is sterk afhankelijk van de toepassing. Bij het aanbrengen van een egale laag is het verbruik ca. 150-200 gram per m2.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abbondanza Stucco
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat