Antiquing Powder Dusty Grey

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
powder dusty grey
Waardering:
98% of 100
As low as € 11,95

Abbondanza Antiquing Powder Dusty Grey is een 100% natuurlijk poeder om snel en gemakkelijk een vergrijsd patina te creëren op meubels en accessoires en om barstjes te accentueren bij een craquelé effect. Antiquing Powder wordt aangebracht op een basis van Abbondanza boenwas of extra matte vernis. Lees meer

Formaten:
100 ml strooipotje
250 ml potje

Werkwijze:
Breng een laag krijtverf aan en laat goed drogen.

Breng dan een laagje Abbondanza blanke boenwas of lichtbruine antiekwas aan en veeg dan de overtollige was weer weg. Laat de was een half uurtje drogen, het mag niet meer echt nat aanvoelen maar moet nog wel een beetje kleverig blijven. 

Breng Abbondanza Antiquing Powder aan, verdeel het poeder en werk het met een droge kwast goed in alle hoekjes en gaatjes tot je tevreden bent.

Laat 20 tot 30 minuten intrekken en veeg dan overtollige poeder weg. Zorg dat het poeder met name achterblijft in dieper gelegen delen, krasjes en groeven. 

Laat tenslotte het geheel drogen. Het poeder zal samen met de was uitharden. Boen indien gewenst het geheel op voor een zachte glans.

 

Alternatieve werkwijze met vernis: Als je om allerlei redenen geen boenwas kunt gebruiken, dan kun je kiezen voor Abbondanza extra matte vernis.  Strooi het poeder dan in de nog enigszins natte vernislaag. Zodra het geheel is opgedroogd kun je het overtollige poeder wegvegen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antiquing Powder Dusty Grey
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat