Vintage Effect Whitewash

Vintage Effect Whitewash

Abbondanza zijdeglans vernis

Abbondanza vernis zijdeglans

Abbondanza vernis extra mat

Abbondanza extra matte vernis is een watergedragen, niet vergelende vernis met ingebouwde verharder. Ideaal voor een super matte afwerking op geverfde of houten meubels, krijtverf, muren en vloeren e.d. binnenshuis. Vernis extra mat is geurarm, slijtvast, elastisch en snel drogend.

Rendement: ca. 12-15 m2 per liter

Login voor prijzen
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Vernis extra mat

Een extra matte transparante, watergedragen vernis met ingebouwde verharder.

Toepassing: voor het beschermen van een krijtverf- of glaceerlaag, hout, beton, steen, parket, linoleum, kurk, OBS platen, etc. Vernis extra mat is geschikt voor oppervlakken die normaal tot intensief worden belast.

Let op: Breng op donkere ondergronden de lak in dunne laagjes aan, een te dikke laag kan een melkachtige waas veroorzaken. Houd ook rekening met de kans op verkleuren van een verflaag als je werkt op bloedend hout zoals eiken. Vernis kan de kleurstoffen in bloedend hout activeren. We adviseren daarom om bij het aanbrengen van krijtverf op bloedend hout eerst een grondlaag schellak aan te brengen. 

Werkwijze: aanbrengen met een synthetische kwast van goede kwaliteit of een viltroller. Aanbrengen in 2-3 lagen, afhankelijk van de ondergrond. Op vloeren minimaal 3 lagen.

Droogtijden bij 20 C: stofdroog na 1 uur, tweede laag na ca. 6 uur, derde laag na ca. 12 uur.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abbondanza vernis extra mat