Abbondanza High Gloss Metallic Silver

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
High Gloss Metallic Silver
As low as € 0,95

Abbondanza High Gloss Metallic Silver is een milieuvriendelijke watergedragen hoogglanzende PU metallic lak met een schitterende, luxueuze uitstraling.

Bekijk hier alle productinformatie

Eigenschappen: 100% solvent vrij, krasvast, geurarm, huidvet resistent en sneldrogend. Geschikt voor verwerking binnen en buiten, op hout, steen, beton, pleisterwerk, harde kunststoffen en oude gereinigde verflagen.

Voorbereiding: ontvetten, vlekken verwijderen, afspoelen en laten drogen. Slecht hechtende verflagen verwijderen met Abbondanza Bio Strip. Gladde ondergronden, zoals tegels of hard pvc opruwen met schuurpapier (P400) en gronden met Abbondanza Multiprimer of All-in-One Paint.

Tip: breng eerst een basis aan met een kleur die enigszins overeenkomt met de metallic kleur voor een optimale dekking. Voor Silver zijn allerlei grijstinten geschikt, bijvoorbeeld Abbondanza Soft Grey (045) of Silver Sand (050). Afhankelijk van de soort ondergrond kan dit met Abbondanza KrijtverfSoft Silk lak of All-in-One Paint.

Werkwijze: voor gebruik goed roeren. Royaal aanbrengen met een synthetische kwast of viltrollertje. Eventueel aanbrengen met verfspuit is ook mogelijk, verdunning is hierbij niet nodig, maar kan desgewenst tot maximaal 3%. Breng twee lagen High Gloss Metallic aan en schuur lichtjes tussen de lagen door met fijn schuurpapier (P400). Afwerken is niet nodig. Schilder steeds van een droog oppervlak naar een nat geschilderd oppervlak.

Effecten: strijk de verf uit in één richting voor een rustige en egale uitstraling. Of creëer meer structuur en een levendige afwerking door in kriskras bewegingen te werken.

Technische info:
Rendement ca. 10 -12 m2 per liter
Stofdroog na 1 uur, overschilderbaar na 16 uur, doorgehard na 7 dagen
Vorstvrij bewaren ca. 1 jaar
VOC: 15g/l

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abbondanza High Gloss Metallic Silver
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat