Spalters; platte varkensharen kwasten voor het aanbrengen van diverse soorten verf

Spalters

Abbondanza Multiprimer Dark

Abbondanza Multiprimer Dark is een watergedragen hechtprimer voor binnen en buiten. Deze primer is op kleur gebracht en heeft een rookgrijze kleur. Dit is handig is als je een donkere toplaag gaat aanbrengen. Deze milieuvriendelijke grondverf fungeert als hoogwaardige hechtlaag op oude verf- en laklagen, hout, hard PVC, melamine, tegels, zink, non-ferro metalen, spaan- multiplex- en houtvezelplaten, en vele andere ondergronden.

Rendement: ca. 12 m2 per liter

Login voor prijzen
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Multiprimer-dark

Abbondanza Multiprimer Dark is een milieuvriendelijke, geurarme grondverf.

Toepassing: De multiprimer fungeert als hoogwaardige hechtlaag voor Abbondanza Lak Soft Silk, Krijtverf of andere watergedragen verfsoorten. Toe te passen op oude verf- en laklagen, hout, hard PVC, melamine, tegels, zink, non-ferro metalen, Mdf, spaan- multiplex- en houtvezelplaten en vele andere ondergronden.

Werkwijze: De ondergrond moet schoon, vetvrij en droog zijn. Abbondanza Multiprimer Dark kan worden aangebracht met kwast, roller of spuitapparatuur. Op gladde, niet poreuze ondergronden de primer minimaal 48 uur laten uitharden alvorens een volgende verflaag aan te brengen. Tip: gebruik voor het gronden van bloedende houtsoorten (eiken, tropisch hardhout e.d.) Abbondanza Schellak om vlekken ten gevolge van de kleurstoffen te voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abbondanza Multiprimer Dark